Om Massør`n

 

Massør`n Kristian Krogh har et allsidig yrkesliv bak seg og kan derfor si at han er godt kjent med de forskjellige typer belastninger som man i dag er utsatt for. Dette var i grunnen årsaken til at han begynte å interessere seg for kroppens reaksjoner på stress og spenninger. Det viser seg at de fleste tilfeller hvor menneskene sliter med overspente muskler, hodepine og uforklarlige smerter så er årsaken en stress-situasjon. Det kan være hendelser som skjer eller har skjedd for lenge siden. Alt dette kan "sette seg" i en eller annen muskel og kan forårsake sykelige tilstander i kroppen. Riktig behandling kan imidlertid fjerne spenninger, lindre smerter og bringe kroppen tilbake i en harmonisk tilstand.

Dette forsøker jeg etter beste evne å gi mine klienter.

 

Massør`n Kristian Krogh er utdannet Fysiurgisk (fysikalsk) massør hos

Jens Melgaard. (Dansk massageterapeut og Psykolog) og TankeFeltTerapeut hos Tom B.Olaussen, Bodø.

 

Massør`n er medlem av Norges Massasjeforbund.

Alle medlemmer har en god og solid praktisk og teoretisk utdanning godkjent av forbundet. Vi har pasientskadeforsikring og arbeider etter strenge faglige og etiske retningslinjer.

 

 

Om klinikken.

 

Massør`n holder til i Fauske Handelspark, 2 etg. Inngang Stamina (enten inngang utenfra eller trapp/rulletrapp/heis fra senteres foajee)

 

Når du kommer inn til Stamina møter du hyggelige mennesker i resepsjonen som kan hjelpe deg hvis du har spørsmål. Her finner du også sofa og stoler hvor du kan vente inntil jeg henter deg..

Jeg holder til i lyse og fine lokaler like innenfor.

 

Det er gratis parkering på en stor parkeringsplass rett ovenfor klinikken.

 

Massør`n er en seriøs aktør som tilbyr massasje av høy kvalitet og finner i samråd med deg den behandlingsformen som passer deg best.

Mine klienter opplever økt velvære og bedre helse som følge av fagmessig utført behandling..

 

Om du sliter med stress eller angst/uro, tilpasser jeg behandlingen etter det. Det viktigste er at du føler deg komfortabel og greier å slappe av.

 

Massør`n Kristian Krogh

MNMF

Massør`n er utdannet Klassisk Fysiurgisk massør.

Godkjent av NMF og

TankeFeltTerapeut, godkjent av ATFT